Disneykryssning

Upplev en Disneykryssning! En fantastisk havssemester som hela familjen kommer att älska!

Den som aldrig har varit med på en Disney-kryssning tidigare kommer att bli förvånad över att upptäcka att det inte bara är för barn. Det finns aktiviteter för alla – från småbarn till föräldrar och mor- och farföräldrar. Ingen kommer att känna sig utanför! Disney Cruise Lines är känt som ett av de bästa och mest spännande kryssningsrederierna som finns idag.

Det finns obegränsat med underhållning på fartyget. Plaska och lek i en av familjepoolerna eller koppla av i en av vuxenpoolerna. Försök dig på olika sporter på övre däck. Träffa dina favoritfigurer från Disney.

Delta i roliga frågesporter och spel hela dagen och njut av en spännande Disney-liveshow varje kväll. Kvällarna avslutas med ett glittrande och färgglatt fyrverkeri över pooldäcket. Det finns aktivitetscenter och klubbar bara för barnen och lounger och nattklubbar för de vuxna.

Disney har lust och magi i allt de gör. Deras kryssningar är i världsklass i allt. Från resvägen längs stranden till de många matalternativen. Prova en avslappnad buffémiddag eller ät i den storslagna matsalen. Hytterna och butikerna ombord är välutrustade och personalen erbjuder rumsservice dygnet runt.

Ta med familjen på en lyxig Disney-kryssning. Det kommer att bli en upplevelse som ni aldrig kommer att glömma. Du kommer att få minnen från det höga havet om du tar chansen att njuta av allt som Disney har att erbjuda. Det kommer verkligen att bli en magisk upplevelse för dig och din familj!

En av de bästa sakerna med en Disney-kryssning är att det finns något för alla. Oavsett din ålder kommer du att kunna hitta aktiviteter och underhållning som passar dig. Det finns familjepooler, vuxenpooler, sportanläggningar, möten med karaktärer, shower, nattklubbar och mycket mer.

Du kan också välja att äta i den stora matsalen eller prova en avslappnad buffé. Och naturligtvis finns det alltid de ikoniska fyrverkerierna över pooldäcket på kvällarna.

En Disney-kryssning är verkligen en magisk upplevelse för hela familjen. Om du har chansen att ta en kommer du inte att ångra dig! Ni kommer att skapa minnen för livet och ha en otrolig tid.