USA – Hawaii

Stockholm – New York – Hawaii – Los Angeles – Stockholm

USA – Hawaii resan tar dig till pulserande städer som New York med skyskrapor och ett livligt gatuliv, Los Angeles i det soliga Kalifornien med ett långsammare tempo och nya härliga upplevelser blandat med vacker natur, regnskogar, vulkaner och vita stränder på Hawaii. Varför inte prova på att surfa?

Vill du ha hjälp, tips eller information om USA – Hawaii resan, kontakta oss!

Börja resan i Big Apple – se fantastiska Broadwayföreställningar, gå på konserter, hockeymatcher, ät på en typisk gourmetrestaurang à la New York eller njut av en picknick i Central Park. Resan fortsätter till Honolulu på Hawaii med sina vackra landskap och långa vita sandstränder. Vandra bland vulkaner och vattenfall och smaka på några av de bästa fisk- och skaldjursrestauranger som Hawaii har att erbjuda.

Los Angeles på USA:s västkust erbjuder fantastisk underhållning och fantastiska sevärdheter – ett minne för livet! Utforska LA:s många utsökta restauranger och promenera längs Hollywoods berömda Walk of Fame, Sunset och Melrose Boulevard. Njut av en dag på stranden vid Venice Beach eller åk till Santa Monica – definitivt värt ett besök!