Söderhavet

Resa till Söderhavet

Söderhavet – ett drömresmål för många. Välj mellan öarna Fiji, Samoa, Tonga, Kiribati, Cooköarna och Tahiti eller kombinera flera av dem i en och samma resa. Här kan du koppla av på vackra stränder och kristallklart vatten. Det är svårt att komma närmare paradiset än så här! Svingande palmer, orörda öar och underbara vita sandstränder väntar på dig.

Bada, snorkla, sola och simma i paradiset i södra Stilla havet. Ta med familj, nära och kära, vänner och bekanta till detta underbara resmål mitt i Stilla havet. Planera hela din resa från flyg till boende och utflykter om du vill.

Söderhavet är en perfekt plats för att koppla av och fly från vardagen. Med sitt kristallklara vatten, sina vackra stränder och vänliga människor kommer du att känna dig som i paradiset. Oavsett om du är ute efter en äventyrsfylld resa eller en avkopplande semester har Söderhavet något för alla.

Om du letar efter en hisnande strandsemester behöver du inte leta längre än till södra Stilla havet. Med sitt fantastiska landskap och oändliga utbud av aktiviteter kommer du aldrig att ha tråkigt.

Från bad och snorkling till vandring och cykling finns det något för alla att njuta av. Och när du är redo att koppla av finns det gott om hängmattor och parasoller.

Franska Polynesien lockar med sina bungalows över vattnet och turkosa laguner. Om du är ute efter lyx är det här stället för dig.

Tahiti, Bora Bora, Moorea och Huahine är bara några av de öar som utgör Franska Polynesien. Var och en har sin egen unika charm och det finns mycket att se och göra.

Oavsett om du vill koppla av på stranden eller utforska djungeln har Franska Polynesien något för alla.