Maldiverna – Söderhavet

Stockholm – Maldiverna – Kuala Lumpur – Sydney – Fiji – Los Angeles – Stockholm

Maldiverna – Söderhavet – tar dig från Maldivernas kritvita sandstränder, den asiatiska stadspulsen med shopping och tusenårig kultur i Kuala Lumpur, Sydneys operahus och vajande palmer i Södra Stilla havet och öriket Fiji till Los Angeles glitter och glamour. Den här resan har allt – i en och samma resa!

Börja ditt äventyr på Maldiverna, där du kan tillbringa lata dagar med att slappna av på stranden eller dyka ner i det magiska vattnet för att utforska den fantastiska undervattensvärlden.

Sedan bär det av till Kuala Lumpur, där du kan shoppa tills du tröttnar i stadens många gallerior och marknader. Besök de ikoniska Petronas-tornen, ta en promenad i den grönskande KLCC-parken och smaka på den utsökta lokala maten.

Efter Kuala Lumpur är det dags att åka Down Under till Sydney. Promenera längs Bondi Beach, se operahuset och Harbour Bridge och upptäck aboriginska konstverk på Art Gallery of New South Wales.

Flyg sedan norrut till Fiji för lite tropisk ötid. Simma med färgglada fiskar i det kristallklara vattnet, slappna av på spa eller utforska djungeln.

Avslut resan med stil med ett stopp i Los Angeles. Shoppa på Rodeo Drive, se en show på Hollywood Bowl och besök Universal Studios.

Detta är en fantastisk resa som tar dig till några av de vackraste och mest varierande platserna på jorden. Från Maldivernas fantastiska stränder till den kosmopolitiska staden Kuala Lumpur, från Sydneys avslappnade skönhet till Fijis tropiska paradis och slutligen till Los Angeles glitter och glamour – den här resan har allt!

Så vad väntar du på? Boka flyg och säkra din biljett idag!