Lilla Jorden Runt

Stockholm – Bangkok 3 nätter – Sydney 3 nätter – Auckland 3 nätter  – Fiji 4 nätter  – Los Angeles 2 nätter  – Stockholm

Lilla Jorden Runt inkl 15 nätter hotell – Här får du bekanta dig med världsmetropoler som Bangkok i Thailand och Los Angeles i Kalifornien, underbar natur och vackra landskap runt Auckland på Nya Zeeland. Nu väntar sol och bad på Fiji.

Bara njut av vajande palmer och låt fötterna sjunka ner i den mjuka sanden. Den här Lilla Jorden Runt inkl 15 nätter hotell – är perfekt för dig om du vill se och uppleva mycket!

Reseguide

Första stoppet är Bangkok i Thailand. Därefter kommer Sydney i Australien, därefter Auckland i Nya Zeeland och därefter Fiji. Resan avslutas i Los Angeles. Varje destination har något unikt att erbjuda, så se till att ta vara på allt!

Det finns så mycket att se och göra på denna resa runt om i världen! Bangkok erbjuder en fascinerande inblick i den thailändska kulturen, Sydney är hemvist för imponerande naturunderverk som Sydney Harbour Bridge och operahuset och Fiji är hemvist för några av världens vackraste stränder. För att inte tala om Los Angeles, som är hemvist för Hollywood och stjärnspäckade sevärdheter som Universal Studios.

Det finns något för alla på denna resa! Oavsett om du är ute efter att uppleva nya kulturer, njuta av vackra stränder eller bara vill ha en oförglömlig resa, kommer du inte att bli besviken.

Boka din resa idag och upplev allt som Lilla Jorden Runt har att erbjuda! Du kommer inte att ångra det!