Asien – Söderhavet – Australien

Stockholm – Hong Kong – Fiji – Australien  – Stockholm

Asien – Söderhavet – Australien resan startar äventyret i världsmetropolen Hong Kong. Besök nattmarknader och shoppa i lyxbutiker eller ta hissen upp till en av restaurangerna högt uppe bland skyskraporna för att få en fantastisk utsikt.

På Fijiöarna i södra Stilla havet möts du av varma människor, sol, sand och 300 andra öar. Varmt vatten, orörda stränder och spännande möten väntar! Sydney med Australiens berömda hamnstad med operahuset och hamnen gör den här resan oförglömlig!

Australien – ett stort land med många vackra platser och otroliga upplevelser. Blue Mountains ligger bara fem mil utanför Sydney och är perfekta platser för vandring i den vackra omgivningen. Nästa stopp är de vackra Fijiöarna i södra Stilla havet. Här möts du av hjärtligt glada människor, sol, sand och 300 andra öar. Varmt vatten, orörda stränder och spännande och roliga möten väntar!

Fortsätt resan till Sydney, Australiens berömda hamnstad med det vackra operahuset. Det finns massor av saker att utforska i och runt denna vackra stad.