Asien runt med Indien – Filippinerna – Kina

Stockholm – Mumbai (fd. Bombay) – Bangalore – Singapore – Manila – Hong Kong eller Shanghai – Delhi – Stockholm

Asien runt med Indien – Filippinerna – Kina. Börja resan i Mumbai – här hittar du historiska brittiska kolonialbyggnader som Gateway of India blandat med hinduiska tempel, moderna butiker och restauranger.I Bangalore, som också kallas ”trädgårdsstaden”, kan du promenera längs gatorna med kaféer och butiker och beundra de två mästerverken, regeringsbyggnaderna Attara Kacheri och Vidhan Soudha. Strax utanför Bangalore ligger Mutatis Forest, en oas för alla som söker avkoppling. Njut av skogens ljud i en av djungelstugorna.

Pyramid Valley är ett internationellt meditationscenter som erbjuder sina besökare personliga sessioner där de kan uppnå självförverkligande och sann andlig visdom. Stanna till i Singapore för lite lyx och prakt innan resan tar dig till öriket Filippinerna. Här hittar du platser som Cebu för stranden, Luzon med berg och risfält och Boracay med kritvita stränder och klarblått vatten. För dykare rekommenderas Palauöarna, helt fantastiskt!

Byt tema och åk vidare till det färgstarka Hongkong. Ta tåget, på egen hand, till nästa världsmetropol, Shanghai. Avsluta resan med ett stopp i Delhi – besök Taj Mahal, Jaipur – den rosa staden och Rajasthan. Ett verkligt äventyr med kultur, historia och avkoppling!