Jorden Runt

Jorden runt, tur och retur, kombinationsresa, paketresa eller drömmer du om en lyxsafari i Afrika, en flygresa runt Asien, en upptäcktsresa i USA på egen hand eller bara om att njuta av livet på någon av öarna i södra Stilla havet?

Ta chansen att kombinera flera destinationer på samma resa! Välj bland färdiga förslag eller skräddarsy din alldeles egna resa runt jorden.

Skräddarsy dina rundresor och kombinationsresor på egen hand. Skapa resor som blir underbara minnen för livet, spännande upplevelser, resor som får dig att vilja upptäcka världen och nya platser om och om igen!

Och sist men inte minst, tänk på glädjen i att dela med dig av alla fantastiska upplevelser!

Det finns ett brett utbud av jorden runt-resor, rundresor, paketresor och kombinationsresor med eller utan hotell. Välj den resa som passar dig bäst.

Resor runt om i världen

En jordenruntresa är en resa som tar dig till flera destinationer runt om i världen, anligtvis under en period på 2 månader eller mer. Du kan flyga, ta en kryssning eller resa på land – valet är ditt!

Du kan även segla jorden runt med en segelbåt, det kallas för världsomsegling och brukar ta ca 1 år för en turist. Världsrekordet är 50 dagar och 16 timmar vilket då genomfördes utan något stopp i land. Det finns även de som cyklar jorden runt vilket bruktar ta 1 år. Ett fåtal personer har sprungit eller gått jorden runt. Värlsrekordet där är på 22 månader som dansken Jesper Olsen genomförde 2004-2005.