Frankrike

Paris

Paris – The city of love. Här slås du av imponerande, elegant arkitektur, historiska och ikoniska monument samt en harmonisk kombination av konst, historia och natur. Kryssa på Seine, ta en promenad nerför Champs-Élysées till triumfbågen, ta dig uppför Eiffeltornet eller varför inte uppleva Notre-Dame katedralen i all dess skönhet. Förälska dig i staden och förälska dig i folket!

Versailles

Vid utkanterna av Paris vilar detta makalösa slott. Versailles palats har nästan 700 rum där en majoritet är guldfyllda från golv till tak. Med en area på nästan 70 000 kvadratmeter kan du räkna med en överlägsen utflykt för den som vill utforska hela palatset. Trots det faktum att en stor del människor trott att slottet nyligen öppnats upp för allmänheten efter den franska revolutionen 1789 så har Versailles slott stått öppet som konst galleri sedan år 1682 då kungen officiellt flyttade dit. Under palatsets storhetstid så räknar man med att det fanns upp till 6000 olika målningar. Versailles slott lever upp till dess titel – Världens största kungliga område.

Champagne

Har du fått nog av storstaden och slott, så är det aldrig fel att ta sig till landsbygden som har lika mycket att erbjuda som innerstaden. Champagne-regionen är en otroligt populär destination för människor från hela världen. Hit kommer folk för att strosa kring de ändlösa vingårdarna, smaka på världsberömda viner och uppleva allt det som gör Champagne så speciellt. Champagne har även sina egna historiska monument. Notre-dame katedralen i Reims, det är där Frankrikes kungar har krönts. Jeanne d’Arc var även där när tronarvingen skulle krönas.

 

Fyll i formuläret så skickar vi prisförslag på din resa

Kontaktperson (*)

Avresedatum (*)

Hemresedatum (*)

Önskad avreseort (*)

Din epost (*)

Hur hittade ni oss? (*)

Övriga önskemål

soligtFyll i din e-postadress så kommer vi skicka dig svårslagna rabatter och erbjudanden…