Inverlochy Castle, Scotland

Inverlochy Castle är Skottlands finaste lyxhotell, vars restaurang har ett unikt läge bland dalgångarna, sjöarna och bergen i de västra högländerna i Skottland. Vart och ett av de 17 sovrummen på hotellet har sin egen individuella utformning och karaktär, samt fantastisk utsikt. Utrustningen inkluderar spegel-TV från Philips, värdeskåp, CD-spelare, radio och strykbräda. DVD-spelare kan fås på begäran.

Restaurangen ”Albert and Michel Roux Jr at Inverlochy Castle” kommer att ge dig en kulinarisk upplevelse. Du kan njuta av de finaste rätter med lokala råvaror. Var och en av de tre matsalarna i restaurangen är dekorerad med omsorgsfullt gjorda tidstypiska möbler, som är gåvor till Inverlochy Castle från Norges kung.

Inverlochy Castle är den perfekta platsen för din mycket speciella dag, oavsett om det är en liten intim tilldragelse eller en något större. Bröllop på Inverlochy Castle kan skräddarsys för att passa dina personliga behov. För din räkning kan det mest exklusiva och romantiska bröllop i de skotska högländerna ordnas. Hotellet kan också ordna med fotograf och florist samt musiker, inklusive traditionella skotska säckpipsblåsare.

Här har varje detalj tänkts igenom för din bekvämlighets och njutnings skull, och du kan uppleva en av de mest avkopplande och spännande semestrarna i ditt liv.

 

Fyll i formuläret så skickar vi prisförslag på din resa

Kontaktperson (*)

Avresedatum (*)

Hemresedatum (*)

Önskad avreseort (*)

Din epost (*)

Hur hittade ni oss? (*)

Vill ni ha hotell på hela eller delar av resan, vänligen fyll i önskemålen

Antal i resesällskapet?

Ålder på resesällskapet

Typ av rum:

Önskade måltider?

Rumstandard:

Telefonnummer (*)

Övriga önskemål

soligtFyll i din e-postadress så kommer vi skicka dig svårslagna rabatter och erbjudanden…