Jorden Runt Resa med Maldiverna

Stockholm – Maldiverna – Bali – Sydney – Fiji – Samoa – Hawaii –  LA – Stockholm

Flygpris fr. 26.740:- per person inkl. skatter ca 8.000:-

Jorden Runt Resa med Maldiverna – Tänk dig kritvita stränder, vajande palmer och att få snorkla bland världens vackraste korallrev på Maldiverna! Släpp fram dina sinnen och njut av dofter, vackra vyer och låt smaka av underbar mat och dryck på Bali. Upptäck Samoa med sköldpaddor och vattenfall. Koppla av i havsbrisen under en skuggande palm de vackra Fiji öar. Besök USA:s eget tropiska paradis Hawaii och prova på surfing, vandra bland berg och vulkaner, bara njut av det avslappnade ölivet. LA blir finalen på en fantastisk resa.
Livsnjutare – den här resan är för dig – barfotaliv och världsmetropoler på samma resa!

Vill du ha hjälp, tips eller information om vår Jorden Runt Resa med Maldiverna, ring oss på 08 – 55 11 10 10
 • Maldiverna

  Maldiverna
 • Bali, Indonesien

  Bali, Indonesien
 • Sydney, Australien

  Sydney, Australien

På vår Jorden Runt Resa med Maldiverna är första resmålet är Maldiverna, där finns allt du behöver för en lugn start på semester med barfotaliv på mjuka vita stränder. Njut av sol och sand! Att snorkla i vattenbrynet -är som att simma i ett akvarium! Resan tar dig vidare till Bali, Indonesien med forsränning, vattenfall och tropisk jungel. Storstadsmetropolen Sydney i Australien är lika vacker som häftig – med restauranger och cafeer längs vattnet och storslagna vyer över Sydney Opera House och Sydney Harbour Bridge!

 • Fiji, Söderhavet

  Fiji, Söderhavet
 • Samoa, Söderhavet

  Samoa, Söderhavet
 • Honolulu, Hawaii, USA

  Honolulu, Hawaii, USA

Fijiöarna består av flera paradisöar i Stilla havet, totalt över 300 vackra öar inbäddade bland korall reven. Island hopping är bästa sättet att ta sig runt. På Samoa är naturen slående vacker – njut av vita sandstränder med sand mjuk som mjöl och kristallklart turkosblått vatten och ge dig ut på äventyr bland undervattengrottor och vattenfall. Strorstaden Honolulu på ön Oahu, Hawaii är nästa stopp på resan. Här promenerar du längst strandkanten på den berömda Waikiki Beach. Här hittar du också ett stort utbud av sevärdheter, nöjesliv och shopping.

 • Los Angeles, Kalifornien, USA

  Los Angeles, Kalifornien, USA

Kaliforniens största stad är för många ett drömresmål, därför avslutas resa med härliga Los Angeles. Berömda Walk of Fame på Hollywood Boulevard är en av de största och populäraste sevärdheterna. Här hittar du också grym shopping, mat för alla smaker och vill du ta dig ett sista dopp i havet så finns det flera härliga stränderna att välja mellan. En härlig avslutning på Go Places Jorden Runt Resa med Maldiverna.

Du kanske också gillar…

 

Fyll i formuläret så skickar vi prisförslag på din resa

Kontaktperson (*)

Avresedatum (*)

Hemresedatum (*)

Önskad avreseort (*)

Din epost (*)

Hur hittade ni oss? (*)

Vill ni ha hotell på hela eller delar av resan, vänligen fyll i önskemålen

Antal i resesällskapet?

Ålder på resesällskapet

Typ av rum:

Önskade måltider?

Rumstandard:

Telefonnummer (*)

Övriga önskemål