Jorden runt

Jorden runt resa, bröllopsresa, rundresa, paketresa eller drömmer du om en kombinationsresa i Afrika, luffa runt i Asien, uppleva USA på egen hand, island hopping i Grekland eller bara njuta av livet på några av Söderhavsöarna? Varför inte kombinera flera resmål på samma resa eller skräddarsy din alldeles egen jorden runt resa!

GO PLACES reseteam har över 25 års erfarenhet av att skräddarsy jorden runt resor och kombinationsresor. Vår passion är att skapa resor som blir härliga minnen för livet, spännande upplevelser, resor som får dig att vilja upptäcka världen och nya platser om och om igen! Sist men inte minst, den härliga glädjen att få dela med sig av alla fantastiska upplevelser!

Vi har många olika Jorden Runt resor, rundresor, paket- och kombinationsresor med eller utan hotell. Välj en som passar dig bäst och skicka in en förfrågan så räknar vi ut bästa priset till dig.  Kontakta oss för mer information, funderingar, tips och råd – vi är experter på jorden runt resor och kombinationsresor.

Vill du ha hjälp, tips eller information om resorna, ring oss på 08 – 55 11 10 10