Kanada

Kanada
I Kanada finns det mycket att se och göra. Här kan du se allt från isbjörnar, ett av världens största vattenfall, till att uppleva Bay of fundy tides, världens största tidsvattenvåg. Vare sig du vill se underbara naturliga fenomen, eller om du vill få adrenalinet att pumpa, så är Kanada helt rätt för dig. Kanada är fyllt med otroliga vilda djur, natur och aktiviteter så att du kan uppleva Kanada på ditt eget sätt!
Banff nationalpark
Banff Nationalpark är en väldigt populär destination. När du får se den vackra bergskedjan, Rocky Mountains, med dem kristallblåa sjöarna som färgats av dem ofantliga glaciärerna, samt samspelet mellan naturens krafter så förstår du exakt varför runt 4 miljoner turister tar sig hit varje år. Vart du än vänder dig finns det en häpnadsväckande syn as se. Att utforska hela nationalparken på en dag kan bli svårt då Banff sprider sig ut på ett område av ca 6650 km2, så vi rekommenderar att dela upp ditt besök dit på ett par dagar för att verkligen få se allt. Här finns också Peyto Lake, en sjö som ibland beskrivs som en av världens vackraste plaster.
Niagara falls
Till skillnad från den allmänna uppfattningena av Niagrafallen, så är detta inte världens högsta vattenfall. Det är dock Nordamerikas starkaste vattenfall, med hela 168 000 liter av vatten som faller av kanten varje minut. Niagarafallen faller mellan Kanada och USA, med större delen av vattenfallen som faller i Kanada. Förutom att vara ett naturligt fenomen, så har det både industriellt, ekonomiskt och även ett historiskt värde. Ett äventyr som passar hela familjen.

 

Fyll i formuläret så skickar vi prisförslag på din resa

Kontaktperson (*)

Avresedatum (*)

Hemresedatum (*)

Önskad avreseort (*)

Din epost (*)

Hur hittade ni oss? (*)

Övriga önskemål

soligtFyll i din e-postadress så kommer vi skicka dig svårslagna rabatter och erbjudanden…