Med hela familen på Disneykryssning!

  • Disneykryssning

Upplev en Disneykryssning! En magisk havssemester som hela familjen kommer att älska!

Den som aldrig har varit på en Disneykryssning förut kommer till sin förvåning att uppleva att den inte bara är för barnen. Det finns aktiviteter för alla – från småbarn till föräldrar och farföräldrar. Ingen kommer att känna sig utanför! Disney Cruise Lines är känt som ett av de bästa och mest spännande kryssningsrederier som existerar idag.

Det är obegränsad underhållning på fartygen. Stänk och lek i en av familjpoolerna eller koppla av i en av vuxenpoolerna. Prova på olika typer av sport på övre däck. Träffa dina favoritfigurer från Disney. Delta i roliga frågesporter och spela spel hela dagen och upplev en spännande Disney-liveshow varje kväll. Kvällarna avslutas med en gnistrande och färgglad fyrverkerishow över pooldäcket. Det finns både aktivitetscenter och klubbar bara för barnen och lounger och nattklubbar för de vuxna.

Disney ingjuter lust och magi i allt de gör. Deras kryssningar är av världsklass i allt. Från resvägen längs stranden till de många matställena. Prova en avslappnad buffémiddag eller ät i den stora matsalen. Hytterna och butikerna ombord är välutrustade, och personalen erbjuder rumsservice dygnet runt. Vid barnpoolen erbjuds dessutom glassbuffé. Många kryssningar inkluderar även ett stopp vid Castaway Cay, Disneys egna privata ö!

Ta med familjen på en lyxig Disneykryssning. Det kommer att bli en upplevelse som du aldrig kommer att glömma. Du kommer att få minnen från det öppna havet om du tar chansen att njuta av allt Disney har att erbjuda. Det blir verkligen en magisk upplevelse för dig och din familj!

Avresan sker från Spanien eller USA. Välkomna!

Ring oss 08-55 11 10 10 00 eller maila på Info@goplaces.se

Ditt namn (*)

Din epost (*)

Ämne

Ditt meddelande

soligtFyll i din e-postadress så kommer vi skicka dig svårslagna rabatter och erbjudanden…